.

.

مدیر برنامه‌ریزی و زیرساخت‌های فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بازار 6500 میلیارد تومانی داروی کشور را فرصت مناسبی برای شرکت‌های دانش بنیان در زمینه تولید دارو و تجیهزات پزشکی عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه ، دکتر علی علیزاده در اولین گردهمایی مسئولین پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد جهاددانشگاهی سراسر کشور در کرمانشاه با بیان اینکه بر اساس آمار رسمی تا سال 2030 هزینه کل نظام سلامت در کشورهای توسعه یافته به 10 تا 15 درصد تولید ناخالص داخلی این کشورها خواهد رسید، اظهار کرد: از این میزان 21 درصد صرف تامین دارو می شود.
 



وی با اشاره به روند افزایش هزینه‌های سلامت در کشورهای جهان با توجه به بحث افزایش طول عمر و امید به زندگی، اظهار کرد: از مجموع این هزینه‌ها بخش قابل توجهی به بحث تامین دارو و تجهیزات پزشکی که نقش فناوری در آن بارزتر است، اختصاص دارد.

علیزاده به وضعیت هزینه‌های سلامت در کشور نیز اشاره کرد و افزود: در حال حاضر هزینه‌های سلامت 5.6 درصد از تولید ناخالص داخلی کشور را شامل می‌شود.

مدیر برنامه‌ریزی و زیرساخت‌های فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: از مجموع بودجه وزارت بهداشت 62 درصد آن به بخش درمان، 23 درصد آن به بخش بهداشت و 16 درصد آن به بخش دارویی اختصاص دارد.

علیزاده اظهار کرد: در حال حاضر هزینه دارویی کشور 6500 میلیارد تومان است که خریدار عمده آن با توجه به بحث لزوم تامین دارو در بیمارستانها در طرح تحول سلامت، وزارت بهداشت است.

وی اظهار کرد: این رقم  حجم بزرگ بازار سلامت کشور را نشان می‌دهد که مشتری آن که خود وزارت بهداشت است به صورت حتمی وجود دارد و این امر فرصت مناسبی را برای شرکت‌های دانش بنیان در امر تولید دارو و سلامت فراهم می‌کند.

علیزاده در ادامه از وجود 68 مرکز رشد فناوری سلامت در سطح کشور خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد چهار مرکز رشد "رویان"، "ابن سینا"، "کرج" و "گیاهان دارویی اردبیل" در حوزه جهاددانشگاهی هستند.

وی درخصوص برنامه‌های مدیریت و توسعه مراکز رشد فناوری سلامت، از تقسیم‌بندی کشور به هشت منطقه فناوری خبر داد و اظهار کرد: یکی از این مناطق در غرب کشور استانهای همدان، کردستان، لرستان، خوزستان و ایلام به مرکزیت مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خواهد بود.

مدیر برنامه‌ریزی و زیرساخت‌های فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین از  طرح راه‌اندازی پردیس سلامت در پارکهای علم و فناوری استانی خبر داد و اظهار کرد: سعی داریم پردیس های سلامت را با 33 پارک موجود وزارت علوم مشترک کرده و مدیریت این پردیس ها را به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بسپاریم.

علیزاده اظهار کرد: همچنین در حال حاضر به دنبال ارزیابی محصولات حوزه سلامت هستیم تا مشخص شود چه محصولاتی در داخل کشور تولید شده، چه محصولاتی وارد می‌شود و وضعیت صادرات محصولات به چه صورت است تا بتوانیم با هماهنگی میان این سه حوزه برنامه شرکتها برای تولید محصولات حوزه سلامت را به صورت برنامه‌ریزی‌ شده‌تری هدایت کنیم.

وی اظهار کرد: در همین راستا همایشی در سال جاری با حضور تمام شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت برگزار خواهد شد.

وی افزود: همچنین همایش منطقه‌ای در غرب کشور در سال جاری به سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار خواهد شد.

مدیر برنامه‌ریزی و زیرساخت‌های فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان عنوان کرد: دفتر توسعه فناوری وزارت بهداشت آماده هرگونه حمایت و تامین منابع مالی در جهت کمک به شرکتهای دانش بنیان است و امیدواریم با راه‌اندازی پردیس سلامت در پارکهای جهاددانشگاهی فضا و شرایط برای توسعه هرچه بیشتر فعالیتهای حوزه سلامت فراهم شود.


خوانده شده 284

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک