.

.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم گفت: ساماندهی پارک های علم و فناوری بر اساس ماموریت های تخصصی و آمایش فناوری استانها، از برنامه های توسعه فناوری در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، دکتر وحید احمدی در نشست مشترک روسای پارک های علم و فناوری و مدیران مراکز رشد فناوری در پارک زیست فناوری خلیج فارس(قشم) اظهار داشت: ایجاد پارک های علم و فناوری تخصصی با همکاری دستگاههای اجرایی از جمله برنامه های توسعه فناوری در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که در همین راستا، پارک علم و فناوری انرژی با همکاری وزارت نیرو، پارک علم و فناوری نفت با همکاری وزارت نفت و پارک علم و فناوری فناوری اطلاعات با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایجاد می شود.
دبیرکل شورای عالی عتف ضمن تاکید بر تدوین نقشه فناوری کشورگفت: مناطق ویژه علم و فناوری در استانهایی که شرایط ویژه ای را داشته باشند ایجاد می شود که در همین مسیر، ایجاد  مناطق ویژه علم و فناوری در استانهای آذربایجان شرقی، تهران، اصفهان، یزد و خراسان رضوی در دستور کار است.
وی با اشاره به شرایط دوران پس از برجام و تسهیل ارتباط با کشورهای خارجی  گفت: باید شرایطی فراهم شود تا بخش های تحقیق و توسعه شرکت های بزرگ خارجی در پارک های علم و فناوری مستقر شوند تا در انتقال فناوری بالا به کشور به کار گرفته شوند.
دکتر احمدی با بیان اینکه حمایت از صادرات محصولات شرکت های دانش بنیان اهمیت ویژه ای دازرد بر ضرورت تشکیل کنسرسیومی از شرکت های دانش بنیان برای افزایش توان رقابتی آنها تاکید کرد.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم گفت: در کنار افزایش بودجه پارک های علم و فناوری و مراکز رشد، آنچه که اهمیت دارد این است که این حمایت ها مستمر باشد وگرنه با قطع حمایت ها و در آستانه بهره برداری، نتیجه لازم را نخواهیم گرفت.
دبیرکل شورای عالی عتف گفت: پارک های علم و فناوری در مسیر توسعه خود با برخی چالش ها مواجه هستند که حضور کمرنگ بخش خصوصی، عدم نگاه سیستمی در سیاستگذاری، ضعف و تناقض در برخی ساست گذاریها ، فقدان فضای رقابتی و ناهماهنگی و موازی کاری برخحی نهادهای دولتی و کمبود نیروی متخخص انسانی از جمله این مشکلات است که با برنامه ریزی در حال رفع آنها هستیم.
وی افزود: حمایت از کار آفرینی های  فناورانه و توسعه شرکت ها ، تشویق صنایع و دستگاهای اجرایی به بهره مندی از محصولات و دستاوردهای شرکت های دانش بنیان داخل  و  توسعه صندوق های حمایتی از این پارک ها،  از راهبردهای وزارت علوم برای توسعه پارک های علم و فناوری است.
چهاردهمین نشست مشترک روسای پارک های علم و فناوری و مدیران مراکز رشد  کشور با هدف تعامل و همفکری مدیران این مراکز و   با حضور  معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم و مدیران کل معاونت پژوهش و فناوری این وزارت، در روز های 12 و 13 اسفندماه  در پارک زیست فناوری خلیج فارس(قشم)  در حال برگزار است.
هم افزایی بیشتر بین تصمیم گیران روسای پارک های علم و فناوری و مدیران مراکز رشد  کشور  و تبادل نظر با مسئولان وزارت علوم، سازمانها و دستگاههای اجرایی از اهداف برگزاری این نشست است.
در این نشست شرکت کنندگان، ضمن بررسی چالش ها ، و ارائه راهکارها برای تعاملات  بین المللی  و صادرات، در زمینه  تحلیل چالش های پیش روی مراکز  رشد و پارک های علم و فناوری  و ارائه راهکارهای عملیاتی  در ابعاد گوناگون، بررسی نحوه تعامل با صندوق نوآوری  و شکوفایی و صندوق های پژوهش و فناوری وزارت علوم و بررسی اقدامات فراروی برنامه راهبردی پارک های علم و فناوری تبادل نظر خواهند کرد.

خوانده شده 388

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک