.

.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم گفت: در سال گذشته گردش مالی شرکت های دانش بنیان 1800 میلیارد تومان بوده است که با توجه به اینکه کل اعتبارت پارک های علم وفناوری 134میلیارد تومان بوده است این امر نشان از بازدهی مالی این شرکت به اندازه 13 برابر سرمایه گذاری دولت است.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) ، دکتر وحید احمدی در نشست مطبوعاتی چهاردهمین همایش مشترک روسای پارک های علم و فناوری و مدیران مراکز رشد کشور در پارک زیست فناوری خلیج فارس (جزیره قشم) افزود: در دو سال اخیر این شرکت ها افزون بر 85 میلیون دلار صادرات محصولات دانش بنیان داشته اند.
وی ادامه داد: در صورت تحقق برنامه ریزی ها، در سال آتی با افزایش حدود 70 تا 80 درصدی اعتبارت پارک های علم و فناوری، اعتبارات دولتی این پارک ها از 1300 میلیون ریال در سال جاری به حدود دو هزار میلیارد ریال افزایش می یابد.
وی با بیان اینکه هم اینک 167 مرکز رشد در سراسر کشور فعالیت می کنند، از فعال بودن 37 پارک علم و فناوری در سراسر کشور خبر داد و افزود: یک پارک علم و فناوری دیگر نیز به زودی به جمع این پارکها اضافه می شود.
دکتر احمدی تاکید کرد: با تقویت پارک های علم و فناوری و مراکز رشد زمینه تحقق اقتصاد دانش بنیان و به دنبال آن اقتصاد مقاومتی فراهم می شود و برای دستیابی به این مهم، رویکرد همگرایی، هماهنگی و شبکه ای کار کردن پارک ها و مراکز رشد را تقویت می کنیم.
وی اضافه کرد: بی شک پس از اجرای برجام زمینه بهتری برای فعالیت شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری فراهم شده و در این چارچوب ارتباطات منطقه ای در حال تقویت است.
دکتر احمدی بررسی مشکلات و خلاء های قانونی شرکت های دانش بنیان در دو سال اخیر را از اولویت های اصلی این وزارتخانه اعلام کرد و گفت: تقویت همکاری صندوق های مالی و بانک ها برای ارایه تسهیلات مناسب به این شرکت ها و تقویت ارتباط با دانشگاه ها به عنوان محلی برای ورود نیروهای جدید به این مراکز از دیگر دستاوردهای اخیر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دولت یازدهم به شمار می رود.
معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: پارک های علم و فناوری به دلیل ظرفیت های بالا و نگاه تجاری به مقوله فناوری های نوین، بسیار مورد توجه و اطمینان سرمایه گذاران داخلی و خارجی هستند.
دبیر کل شورای عالی عتف با بیان اینکه در همین چارچوب پس از اجرایی شدن برجام، مذاکراتی با کشورهای آلمان، اتریش و ایتالیا داشته ایم، گفت: هم اینک در حال بسترسازی برای استقرار شرکت های خارجی در پارک های علم و فناوری داخلی هستیم.
وی ادامه داد: در این زمینه دولت تدبیر و امید تلاش دارد برخلاف گذشته، فقط وارد کننده فناوری از سایر کشورها نباشد و فرایند انتقال و بومی سازی این گونه فناوریها نیز صورت گیرد.
دکتر احمدی اظهار کرد: بی شک برای تحقق اقتصاد دانش بنیان، پارک های علم و فناوری می توانند نقش مهمی ایفا کنند تا به اشتغال پایدار و تولید صادرات محور دست یابیم.

خوانده شده 758 آخرین ویرایش در یکشنبه, 16 اسفند 1394 ساعت 06:28

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک