جمعی از مسئولین سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در سفر دو روزه به استان کرمانشاه ضمن بازدید از مراکز رشد و سوله های کارگاهی و برج در حال ساخت فناوری استان با توانمندیهای پارک علم و فناوری و شرکت های تحت حمایت آشنا شدند.
معاون امور تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور از برنامهریزی برای افزایش صادرات محصولات دانشبنیان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه فریبا فهیم یحیایی، توسعه اقتصاد دانشبنیان را یکی از برنامههای اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: در همین راستا حمایت از پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان در سراسر کشور و استان کرمانشاه در دستور کار است.
وی ادامه داد: البته قرار نیست اعتبارات خاصی در این خصوص برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان بین استانها توزیع شود، بلکه پارکها بر اساس عملکرد و ماموریتهایی که دارند در طول سال اعتباراتی را در حدی که بودجه و منابع دولتی اجازه دهد، دریافت خواهند کرد.
معاون امور تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور با بیان اینکه حمایتهای غیرمالی هم برای شرکتهای دانش بنیان و پارکهای علم و فناوری در نظر گرفته شده، اصلاح آییننامه حمایت از شرکتهای دانش بنیان را از جمله این حمایتها دانست.
فهیم یحیایی اظهار کرد: قرار است بخشهایی از قبیل موارد حقوقی، اساسنامه صندوق نوآوری و شکوفایی و ... با توجه به بازخوردی که از مجموعههای زیردست دریافت میشود، اصلاح گردد.
وی افزایش ارتباط بینالمللی شرکتهای دانش بنیان خصوصا با کشورهای همسایه را از دیگر برنامههای حمایتی اعلام کرد و افزود: تلاش میکنیم زمینه حضور و بازاریابی این شرکتها در نمایشگاههای خارجی بیشتر شود.
به گفته این مسئول، هدف از این امر افزایش صادرات محصولات دانش بنیان است که در ابلاغیه سیاستهای علمی و فناوری مقام معظم رهبری هم مورد تاکید قرار گرفت.
معاون امور تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور در ادامه در خصوص نقش اقتصاد دانشبنیان در برنامه ششم توسعه نیز گفت: یکی از راهبردهای اصلی برنامه ششم توسعه سازماندهی نظام ملی نوآوری است که بخشی از آن به توسعه شرکتهای دانش بنیان و پارکهای علم و فناوری باز میگردد.
فهیم یحیایی اظهار کرد: در سند برنامه ششم توسعه افزایش صادرات محصولات دانش بنیان و ارزش افزوده ناشی از آن، سهم اشتغال اقتصاد دانش بنیان و ... هدفگذاری شده، اما هنوز به تصویب نهایی نرسیده است.
وی ادامه داد: در همین راستا حمایتهایی هم برای توسعه شرکتها دانش بنیان و پارکهای علم و فناوری در نظر گرفته شده است. برای مثال معافیت پارکهای علم و فناورزی از عوارض شهرداری، معافیت مالیاتی برای سرمایهگذارانی که در شرکهای دانش بنیان فعالیت دارند، معافیت مالیاتی برای شرکتهای دانش بنیانی که صادرات دارند و ... لحاظ شده است.
مدیران سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور در بازدید از پارک علم و فناوری و مراکز رشد:/ برای افزایش صادرات محصولات دانشبنیان برنامه داریم
مدیران سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور در بازدید از پارک علم و فناوری و مراکز رشد:
برای افزایش صادرات محصولات دانشبنیان برنامه داریم
شنبه, 08 خرداد 1395
منتشرشده در
اخبار
تصاویر
پنل واحد من
اطلاعیه و فراخوان ها
-
فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار میکند؛ نخستین…
-
1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینههای مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
-
به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…