.

.

مجید رضایی و فریدون محمدی مدیر دو واحد فناور روانسر از مراکز رشد تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه برای تولید گیوه نیان و بازی کوردینه نشان ملی کیفیت و مرغوبیت دریافت کردند.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه مجید رضایی گفت: با نیاز سنجی و آموزش نیرو توانستیم با هزینه پایین تری نسبت به گذشته به تولید گیوه‌هایی با کیفیت بالاتر برسیم که این خود زمینه اشتغال 150 نفر بطور مستقیم و غیر مستقیم را در پی داشته است.
وی اظهارداشت: تنوع رنگ و طراحی برای بانوان از نوآوری های است که باعث شده این محصول حائز نشان ملی کیفیت و مرغوبیت شود.
وی با بیان این مطلب که بازاریابی مناسب باعث گردید تا این محصول قبل از تولید خریداری شود گفت: به دنبال این هستیم تا استفاده از این محصول را در دیگر مناطق ایران نیز رواج دهیم.
مجید رضایی با انتقاد از روند طولانی و بروکراسی اداری خواستار تسهیل این روند توسط  مدیران برای توسعه و رشد این گونه فعالیت ها به خصوص در مناطق روستایی شد و افزود: مسئولان مر کز رشد روانسر با حمایت ها و پی گیری ‌های خود انگیزه  فعالیت بیشتری را در من ایجاد کردند اما هنوز برای توسعه  کار راه طولانی را در پیش داریم.
وی در پایان با اشاره به ایجاد کارگاه‌های رایگان آموزشی برای روستایان خاطر نشان کرد:برنامه ای برای  تولید این محصول در روستاهای زردوئی،خانقاه، سفیدبرگ جوانرود و بدرآباد روانسر در پیش داریم وامیدواریم بتوانیم  بازارفروشی مناسب در این روستاها  راه اندازی کنیم.
در ادامه فریدون محمدی که عنوان پژوهشگر برتر سالهای 89 و 90 و 91 استان کرمانشاه و مقام دوم مسابقات طراحی دانشگاه صنعتی شریف در سال 1391را در کارنامه دارد اظهار داشت:بازی کوردینه در کانون پرورش فکری کودکان ثبت شده و با حمایت میراث فرهنگی و جهاد دانشگاهی در نوبت ثبت جهانی یونسکو می باشد.
فریدون محمدی با بیان این مطلب که تمامی کار طراحی این بازی توسط شخص وی و با صرف زمانی حدود 3 سال به طول انجامیده گفت: از سال پیش کارگاهی مختص تولید نسخه های چوبی احداث نمودم و به تولید و فروش نسخه های نفیس چوبی پرداختم و در حال حاضر نیز سرمایه گذاری لازم برای تولید،تبلیغ و توزیع این بازی صورت پذیرفته و تا ماه آینده توزیع رسمی این بازی در چند استان غربی کشور و تهران انجام خواهد گرفت.
وی افزود: برای این طرح از طرف صندوق کارآفرینی امید مبلغ 250 میلیون تومان تسهیلات دریافت کرده و توانسته برای 14 نفر بصورت مستقیم و 45 نفر بصورت غیر مستقیم کار ایجاد کند.
وی در پایان اظهار داشت: امیدوارم به اندازۀ استعدادهای جوانان کشور، اطمینان و اعتقاد وجود داشته باشد تا هنر فرزندان این سرزمین به بهترین شکل و زیبندۀ نام ایران عزیز تجلی یابد.
شایان ذکر است که اخیراً در بازدید هایی به صورت جداگانه معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری و همچنین نمایندگان سازمان یونیدو به همراه جمعی از مسئولین استان کرمانشاه با حضور در روستای زردوئی از این دو محصول بازدید به عمل آوردند.

خوانده شده 887 آخرین ویرایش در شنبه, 22 خرداد 1395 ساعت 04:05

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک