.

.

چهارمین نشست شورای فناوری پارک و مراکز رشد وابسته با حضور  کلیه اعضای در محل اجتماعات پارک علم و فناوری کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه، عمده تمرکز این نشست بر ارائه گزارش عملکرد سه ماهه نخست سال 96 پارک علم و فناوری بود که توسط دکتر معصومه خان احمدی سرپرست پارک علم و فناوری ارائه شد.

سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه در این نشست اظهار داشت: تعداد واحدهای فناوری پارک از ابتدای فعالیت تا آخر خرداد ماه سال جاری تعداد 468 واحد بوده است که در سه بخش ICT، عمومی و کشاوری فعال بوده اند.

خان احمدی عنوان کرد: تعداد کل ایده های ثبت شده در سه ماه نخست سال جاری 152 ایده بوده است و این در حالیست که کل ایده های ثبت شده در سال گذشته 397 ایده را شامل می شده است.

وی خاطر نشان کرد: تعداد واحدهای فناور جذب شده در پارک به تفکیک مرکز رشد در سه ماه نخست سال جدید تعداد 5 واحد ICT، 4 واحد جامع، دو واحد از سنقر، یک واحد از روانسر، یک واحد از اسلام آباد و یک واحد هم از کنگاور بوده است. آخرین آمار شرکتهای دانش بنیان کرمانشاه تا پایان خرداد سال جاری نیز تعداد 54 مورد می باشد. همچنین در سه ماه نخست سال جاری شش شرکت دانش بنیان تایید نهایی شده اند، شش شرکت در حال بررسی هستند و عدم صلاحیت دو شرکت هم اعلام شده است.

خان احمدی در ادامه گزارش خود تعداد کارگروه ها و جلسات مشاوره برگزار شده در سه ماهه نخست سال جاری را 16 کارگروه، 140 ساعت مشاوره فنی، 90 ساعت مشاوره اقتصادی و 10 جلسه مشاوره حقوقی عنوان کرد و گفت: نظارت بر واحدهای فناور توسط دو مرکز انجام می شود؛ شامل دفتر نظارت و ارزیابی یاسان و مراکز رشد، تعداد واحدهای نظارت شده در سه ماه نخست سال 96 توسط دفتر یاسان  64 مورد است و این رقم در خصوص واحدهای نظارت شده توسط مرکز رشد 39 واحد پیش رشد می باشد.

بر اساس گزارش ارائه شده توسط سرپرست پارک، جلسات شورا در سه ماهه نخست سال 96 شامل سه جلسه بوده است و 16 طرح مورد بررسی قرار گرفتند، همچنین میزان فروش در این محدوده زمانی 100 میلیارد ریال بوده است.

خان احمدی همچنین افتتاح مرکز توانمند سازی و تسهیلگری کسب و کارهای نوپای فاوا توسط وزیر ارتباطات، تدوین بنامه ششم توسعه پارک و بازدید از پیشرفت پروژه مرکز نوآوری توسط کمیته تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را از اقدامات مهم در سه ماهه نخست سال 96 عنوان کرد و گفت: در سه ماهه نخست سال 96 در نمایشگاه های ایران هلث، کنفرانس فناوری و انرژی سبز و اینوتکس حضور پیدا کردیم که هر یک از این نمایشگاه ها زمینه ساز بستن قراردادهای مناسب با واحدهای فناور بود.

وی همچنین به تفاهم نامه های منعقده در محدوده زمانی سه ماهه اول سال جاری اشاره کرد و گفت: در این مدت پارک علم و فناوری موفق شد تا تفاهم نامه هایی را با دانشگاه رازی، دانشگاه صنعتی، خانه صنعت معدن تجارت، پست بانک و معاونت غذا و دارو منعقد کند.

سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه در خاتمه گزارش عملکرد پارک در شورای فناوری در خصوص برنامه های آتی این پارک اظهار داشت: همکاری در برگزاری فستیوال باار دارایی فکری نوآوری های صنایع شیمیایی و پلیمر، راه اندازی نمایشگاه کار با همکاری  اتاق بازرگانی، تعامل و همکاری مشترک با دانشگاه و دستگاههای اجرایی استان از مهمترین برنامه های آتی پارک می باشند.

شایان ذکر است در این جلسه علاوه بر بررسی درخواست پذیرش شرکتهای متقاضی، آیین نامه حمایت از پایان نامه های تقاضا محور و یا با قابلیت تجاری سازی دانشجویان تحصیلات تکمیلی استان مطرح و مورد بررسی قرار گرفت. این آیین نامه برنامه نهایی را در اختیار دانشگاه های استان جهت اجرایی شدن قرار خواهد داد. در پایان نیز  اعضای شورای فناروری دیدگاههای خود را جهت بررسی برنامه عنوان کردند.

خوانده شده 1546 آخرین ویرایش در سه شنبه, 20 تیر 1396 ساعت 01:55

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک