.

.

رییس جهاددانشگاهی از تحریم‌ها به‌عنوان توفیق اجباری برای کشور یاد کرد و افزود: این نوع نگاه مدیران است که تهدید یا فرصت بودن تحریم‌ها را برای کشور تعیین می‌کند، چراکه اگر در این شرایط سراغ تولیدکننده و محقق داخلی بیایند تحریم می‌تواند یک فرصت طلایی برای پیشرفت کشور باشد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، دکتر سید حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، در حاشیه‌ی سفر به استان کرمانشاه و بازدید از طرح‌های فناورانه‌ی جهاددانشگاهی استان، با اشاره به افزایش تحریم‌ها علیه کشور در سال‌های اخیر گفت: تحریم‌ها برای کشور هم می‌تواند یک فرصت باشد و هم یک تهدید و تعیین این مسئله به نوع نگاه مدیران بستگی دارد.
وی افزود: متاسفانه مدیران ما علاقه بسیاری به واردات کالا از خارج از کشور دارند و بارها مشاهده‌شده بسیاری کالاها و فناوری‌هایی که در داخل وجود دارد، از خارج از کشور واردات می‌شود. در همین راستا تحریم توفیق اجباری است که مدیران را سمت محققین و تولیدکنندگان داخلی سوق می‌دهد، اما متاسفانه بعضا در این شرایط باز هم مدیرانی هستند که تلاش دارند به بهانه دور زدن تحریم‌ها و تأمین نیاز کشور، از خارج از کشور کالا وارد کنند.
رییس جهاددانشگاهی تصریح کرد: درمجموع تحریم‌ها شرایط را برای واردات کالا دشوار کرده و این زمان بهترین فرصت برای محققین و تولیدکنندگان داخلی است که بتوانند کالاها و فناوری تولیدی خود را به بازار مصرف کشور عرضه کرده و کشور را از واردات بسیاری کالاها بی‌نیاز کنند.
دکتر طیبی در ادامه تأمین نیازهای فناورانه روز کشور را یکی از اولویت‌های اساسی جهاددانشگاهی عنوان کرد و افزود: همواره تمامی طرح‌ها و پژوهش‌های جهاددانشگاهی با این هدف پیش رفته و در کنار این مسئله تمرکز بر فناوری‌های روز دنیا را در دستور کار داریم و تلاش ما این است ضمن دستیابی به این فناوری‌ها، بتوانیم محصولات حاصل از آن را صادر هم کنیم.
وی با اشاره به واگذاری اجرای 31 پروژه فناورانه به جهاددانشگاهی از سوی مقام معظم رهبری گفت: تمام این پروژه‌ها در بحث فناوری‌های مهم و حیاتی کشور است که قرار شده طی پروسه دو تا چهارساله عملیاتی شود. این پروژه‌ها عمدتا در حوزه‌های فنی مهندسی، کشاورزی و پزشکی است.
رییس جهاددانشگاهی یادآور شد: نگرانی ما در اجرای این پروژه‌ها عدم همکاری موثر دستگاه‌های اجرایی است و انتظار داریم سرعت انعقاد قراردادها در زمینه اجرای این پروژه‌ها قدری تسریع شود.
دکتر طیبی در خصوص مهم‌ترین دستاوردهای جدید جهاددانشگاهی نیز گفت: قرار شد هفته گذشته رونمایی از کارخانه نمک‌زدایی نفت خام را در استان خوزستان با حضور وزیر نفت داشته باشیم که به تعویق افتاد.
وی افزود: نفت خام زمان استخراج حاوی آب و آب‌نمک است و باید این مواد تا رسیدن به استانداردها از نفت خارج شود که این فناوری توسط جهاددانشگاهی در مدل آزمایشگاهی به‌دست‌آمده است.
رییس جهاددانشگاهی تصریح کرد: در مدل آزمایشگاهی کارخانه نمک‌زدایی نفت خام با ظرفیت 2500 بشکه با موفقیت راه‌اندازی شده و قرار بود این کارخانه در وسعت بیشتر با ظرفیت 50 هزار بشکه کار خود را ادامه دهد که این رونمایی به تعویق افتاد.
تولید نیمه‌صنعتی «کربن فعال» در کرمانشاه
 دکتر طیبی در ادامه به ظرفیت‌های بالای جهاددانشگاهی و پارک علم و فناوری کرمانشاه اشاره کرد و افزود: خوشبختانه این سازمان در حال حاضر تمرکز خود را بر توسعه فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در قالب پارک علم و فناوری و مراکز رشد قرار داده است.
وی تصریح کرد: با توجه به قابلیت‌های بسیار جهاددانشگاهی کرمانشاه تلاش داشتیم متناسب با ظرفیت‌های بومی استان اقدامی فناورانه در این استان صورت گیرد که بحث تولید کربن فعال از قیر طبیعی مطرح شد که مصارف صنعتی بسیاری دارد و خوشبختانه در مدل پایلوت این طرح، دانش فنی آن به‌دست‌آمده است.
دکتر طیبی افزود: نیمه‌صنعتی شدن تولید این محصول یکی از 31 پروژه فناوری جهاددانشگاهی است و قرار است یک واحد نیمه‌صنعتی با ظرفیت تولید سالانه 200 تُن کربن فعال در سال در کرمانشاه راه‌اندازی شود.
رییس جهاددانشگاهی در خصوص زمان تکمیل برج فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه نیز گفت: یکی از اهداف اصلی سفر ما به استان شرکت در جلسه کمیته برنامه‌ریزی پیشرفت این پروژه است، چراکه علاوه بر استان برای خود ما نیز این پروژه با توجه به فراهم کردن فضای بیشتر برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وی گفت: آن‌طور که از قبل هم وعده کرده‌ایم قرار بر این است تا 22 بهمن‌ماه امسال نمای بُرج، به‌علاوه پنج طبقه ابتدایی آن تکمیل شود.
دکتر طیبی افزود: مقدمات نمای برج به‌خوبی فراهم‌شده و قرار است از هفته آینده سرعت ارسال شیشه‌های نما بیشتر شود و بتوانیم تا 22 بهمن امسال به وعده خود عمل کنیم.

خوانده شده 1391 آخرین ویرایش در سه شنبه, 05 آذر 1398 ساعت 15:59

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک