.

.

مدیرعامل یک شرکت فناور از ایجاد شهرک فناوری به عنوان یک بستر ضروری برای توسعه فناوری در استان کرمانشاه یاد کرد و افزود: این شهرک با ایجاد فضای هم افزایی بین دانش بنیان ها و واحدهای فناور، می تواند به خلق فناوری های جدید کمک کند.

جواد ملکی با اشاره به ضرورت راه اندازی شهرک فناوری در استان، گفت: حقیقت این است که شرکت های فناور و دانش بنیان استان بستر لازم برای توسعه فعالیت های خود و رسیدن به تولید صنعتی و نیمه صنعتی محصولاتشان را در اختیار ندارند.

وی خاطرنشان کرد: با حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه در حال حاضر تنها دفتر اداری در اختیار شرکت ها قرار داده شده و برای تعداد معدودی از آنها نیز محیط های کارگاهی فراهم شده، اما بسیاری شرکت های فناور و دانش بنیان استان از داشتن فضای کارگاهی و تولیدی محرومند و همین امر موجب شده نتوانند محصولات خود را به فاز تولید انبوه برسانند.

وی افزود: بعنوان نمونه عمده کار ما در حال حاضر در زنبورستان ها متمرکز است، اما ما به دنبال توسعه فعالیت ها بوده و پیگیر تولید محصولات درمانی و بهداشتی از زهر زنبورعسل هستیم و این امر نیازمند داشتن فضای مناسب برای کار است.

ملکی گفت: تولید محصولات درمانی و بهداشتی از زهر زنبورعسل محیط ایزوله و کارگاهی نیاز دارد که در حال حاضر چنین فضایی در اختیار نداشته و به ناچار زهرهای احصا شده‌ زنبور عسل را به شرکت های دارویی تهران ارسال می کنیم.

وی با بیان اینکه هم اکنون چهار نفر در این واحد فناور مشغول بکارند، گفت: درصورت راه اندازی واحد فرآوری زهر زنبور عسل، قادر خواهیم بود زمینه اشتغالزایی 30 تا 40 نفر را در استان فراهم کنیم.

ملکی با تاکید بر لزوم راه اندازی شهرک فناوری گفت: با راه اندازی این شهرک ما و بسیاری شرکت های فناور و دانش بنیان دیگر محلی مناسبی برای توسعه کار و فعالیت پیدا کرده و می توانیم محصولاتی که مورد نیاز استان است را در این شهرک تولید کنیم.

مدیرعامل شرکت فناور ارمغان برزین بهار افزود: همچنین این شهرک با توجه به استقرار دانش بنیان ها و واحدهای فناور در آن، می تواند زمینه اشتغال بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی را فراهم کند که گام موثری در جهت کاهش بیکاری استان است.

ملکی به هم افزایی فعالیت واحدهای فناور و دانش بنیان در این شهرک هم اشاره و تصریح کرد: یکی دیگر از مزیت های این شهرک، همجواری دانش بنیان ها و واحدهای فناور در کنار یکدیگر است که موجب بهره مندی آنها از توانایی های یکدیگر شده و زمینه ساز خلق فناوری‌های جدید می شود. بطور مثال در حال حاضر ما برای تولید برخی دستگاه های جدید جهت فرآوری زهر زنبورعسل نیازمند افرادی متخصص در حوزه الکترونیک هستیم و اگر شهرک فناوری داشتیم، قطعا این ارتباط راحت تر با شرکت های فعال در این حوزه صورت گرفته و راندمان کار افزایش می یافت.

خوانده شده 363

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک