شرکت کشت و صنعت بهساز غذای زاگرس
شرکت کشت و صنعت بهساز غذای زاگرس
|
مدیرعامل: | حمیدرضا احمدیان |
ایده محوری: | تولید کنسروهای فراسودمند پروبیوتیک |
مرکز: | مرکز رشد عمومی |
مرحله: | رشد |
خدمات و توانمندیهای شرکت: | تولید کنسروهای فراسودمند و پره بیوتیک |
طرح: | تولید کنسروهای فراسودمند و پره بیوتیک |
کلیات طرح: | ایده کنسرو لوبیا وعدسی تولید شده با خصوصیات فراسودمند وپره بیوتیک از آنجایی شکل گرفت که فقر این مواد مغذی در همه اقشار جامعه نمود بسیاری پیدا کرده و موجب بروز بیماریهای متعددی گشته است و همه گیری ویروس کرونا نیز مزید بر علت گشت که به دنبال یک ایده نو آورانه باشیم . بر اساس اعلام رسمی وزارت بهداشت بطور متوسط همه گروه های سنی دچار فقر 80 درصدی این ریز مغذی ها هستند که متاسفانه میزان قابل ملاحظه ایی است و نمیتوان از آن چشم پوشی کرد . لذا به عنوان تولید کننده مواد غذایی کنسرو شده وظیفه اجتماعی خود دانستیم که قدمی در جهت برطرف کردن این مشکل به اندازه سهم خود در بازار برداریم و پس از تحقیق و پژوهش بسیار و انجام آزمایشات متعدد و تولیدهای آزمایشی گوناگون برای اولین بار در صنایع تبدیلی کشور موفق به تولید کنسروهای فراسودمند و پریبیوتیک شدیم .
|
دستاوردها و فعالیت ها: | با توجه به از بین رفتن درصد زیادی از ویتامین های موجود در مواد غذایی طی فراینهای حرارتی در عملیات کنسرو کردن بر آن شدیم که روشی را طراحی کنیم که نه تنها این ویتامین ها حفظ گردند بلکه ویتناتمینه ای مورد نیاز افراد جامعه را نیز به آنها اضافه کنیم که خوشبختانه با تایید آزمایشگاههای ذیصلاح صنایع غذایی موفق به انجام این مهم شدیم که نه تنها فرایند حرارتی حیت تولید باعث کاهش میزان آنها نگشته بلکه حرارت دادن 20 دقیقه ایی در منزل توسط کننده نیز میزان ویتامین ها را کم نخوتهد کرد و مصرف یک قوطی از این محصولات مقدار مورد نیاز روزانه فرد راتامین خواهد کرد |
وضعیت استقرار: | غیر مستقر در پارک |
آدرس: | کرمانشاه شهرک صنعتی فرامان خیابان تلاش یک |
تلفن: | 34733650 |
فکس: | 34733650 |
وب سایت: | WWW. BEHSAZFOOD.COM |
پست الکترونیکی: | BEHSAZFOODCO@GMAIL.COM |
شهرستان: | کرمانشاه |
وضعیت فعالیت: | درحال فعالیت |
نوع شرکت: | سهامی خاص |
همکاران: | دکتر احسان صادقی مهندس روزبه چگنی مهندس سمیه حیدری مهندس محمد فرخی |
محصول: | کنسروهای فراسودمند و پره بیوتیک لوبیا و عدسی |
نحوه فعالیت: | مستقل |
معرفی شرکت: | شرکت کشت و صنعت بهساز غذای زاگرس (سهامی خاص) در تاریخ هفتم مهرماه سال هشتاد و نه به شماره ثبت ۱۵۰۵۹ ثبت شرکت های کرمانشاه با موضوع تولید کنسرو های غیرگوشتی و خرید و واردات مواد اولیه مورد نیاز و واردات ماشین آلات مربوطه و صادرات محصولات و انجام کاشت ، داشت و برداشت محصولات کشاورزی تاسیس گردید.
این شرکت انواع کنسروهای غیرگوشتی و کمپوت ها در وزن های ۳۵۰، ۳۸۰، ۴۲۰ گرمی و ۳ کیلوگرمی و همچنین انواع مرباجات و ترشیجات را با برندهای اوکادو رویال، رامی رویال، اوکادو، رامی، حدیقه و سپندار تولید می نماید |
شبکه های مجازی شرکت: | اینستاگرام occado_food |