.

.

مدیر عامل یکی از واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه از بهینه سازی و اصلاح نژادی گوشت گوسفندی در کرمانشاه خبر داد.
 
 به گزارش روابط عمومي پارك علم و فناوري كرمانشاه؛از مهمترین عواملی که پیشرفت در هر فعالیت تولیدی و اقتصادی را تضمین می کند، تلفیق دانسته های علمی با امکانات عملی است و این امر به ویژه در برخی از رشته های تولیدی مانند فعالیت های دامپروری و به خصوص گوسفند داری، حائز اهمیت است.
 
با اینکه نگهداری و پرورش گوسفند در ایران از سابقه ای طولانی بر خوردار است و بر خلاف تعدادی از دامها که از سایر نقاط به کشور ما وارد شده، گوسفند از ایران به نقاط دیگر جهان به ارمغان رفته است اما متأسفانه هنوز مسائل اولیه نگهداری و پرورش آن نادیده گرفته شده و نکات اساسی در این زمینه، برای بسیاری از دامپروران و علاقه مندان به این حرفه همچنان مبهم و نارسا باقی مانده است.
 
بدون شک کوچکی جثه، قابلیت رام شدن و بهره دهی زیاد از نقطه نظر تولید گوشت، شیر و پشم و سایر فرآورده های آن باعث شده است که نظر انسان به این حیوان جلب شود.
 
در این راستا یکی از واحدهای فناور پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه به توفیقات خوب علمی در حوزه پرورش گوسفند دست یافته است که به این منظور به گفتگو با فرشاد ناصری- مدیر عامل این واحد فناور پرداختیم.
 
ناصری گفت: بهینه سازی و اصلاح نژاد گوشتی گوسفند، طرح ارائه شده به پارک علم و فناوری می باشد و این ایده ناشی از این موضوع بود که از سال های قبل، گله داری و پرورش گوسفنددر خانواده ی ما انجام و مسبوق به سابقه است.
 
وی در ادامه افزود: از آنجا که رشته ی تحصیلی و کار من هر دو در یک راستا بودند مشغول به پرورش دام شدم و پس از مدت زمانی کوتاه متوجه شدم که بازارهای خارجی کمتر طالب گوسفند نژاد سنجابی است و متأسفانه رغبتی که قبلا" تجار خارجی و عربی برای خریداری گوشت این نوع گوسفند داشتند دیگر مشاهده نمی شد به همین دلیل علت را جویا شدم.
 
ناصری گفت: نامرغوب بودن گوشت و نداشتن طراوت و تازگی قبلی از دلایل اصلی عقب نشینی خریداران گوشت گوسفندی نژاد سنجابی بود.
 
مدیر عامل شرکت رژیان دام دالاهو گفت: برای حل نمودن این مشکل اساسی به بهینه سازی و اصلاح نژاد گوشت گوسفندی پرداختم.
 
وی تصریح کرد: در این راستا برای رسیدن به معیارهای خریداران خارجی که عبارت بود از؛ طراوت و تازگی گوشت، جوانی گوشت، چربی دنبه ی کمتر، درصد بیشتر چربی موجود در داخل گوشت، توانستم به هدف خود دست پیدا کنیم و بره ای را تولید کنم که هم دنبه ی آن کوتاه و هم چربی آن در لایه های ران باشد.
 
ناصری گفت: گوشت گوسفندی که قبلا" با 9 ماه می توانست به 60 کیلو برسد و وارد بازار شود در حال حاضر در مدت زمان هفت ماه به بازار عرضه می گردد که این موضوع به نفع دام دار است.
 
وی بیان داشت: حمایت های پارک علم و فناوری در همه زمینه ها چه به لحاظ مادی و معنوی مثبت بوده است و به واضح می توانم بگویم که پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه الگویی برای تمام ارگان های استان است.
 
مدیر عامل این واحد فناور مستقر در پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه گفت: اگر تولید در زمینه پرورش گوشت گوسفند افزایش یابد به همان اندازه تعداد کارگر، بازاریاب، سرمایه گذار می توانیم جذب نماییم.
 
وی در پایان خاطر نشان کرد: مسئولین باید با جدیت بیشتری به ایده های نو و فناورانه توجه نمایند چرا که در کشورها طرح های زیادی که به نوبه ی خود می توانند برای جامعه مفید باشند، بدون استفاده مانده اند.
 
خوانده شده 252

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک