راهبر مرکز رشد عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه: یک ایده علاوه بر نوآوری باید توجیه اقتصادی داشته باشد
راهبر مرکز رشد عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه: یک ایده علاوه بر نوآوری باید توجیه اقتصادی داشته باشد
سه شنبه, 25 تیر 1392
راهبر مرکز رشد عمومی پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه گفت: یک ایده علاوه بر نوآوری باید توجیه اقتصادی داشته باشد و مراحل اجرای آن با در اختیار داشتن یک تیم کاری خبره به طور روشن پیش بینی شود.
به گزارش روابط عمومي پارك علم و فناوري زینب پور طهماسبی در گفتگويي در خصوص وظایف مرکز رشد عمومی اظهار داشت: با توجه به راه اندازی مراکز رشد تخصصی ict و کشاورزی، طرح هایی که در این دو حوزه قرار ندارند پس از پذیرش به مرکز رشد عمومی وارد می شوند و برهمین اساس درخواست های پذیرش در تمامی زمینه ها وجود دارد اما آمار طرح ها در زمینه های مکانیک و صنایع شیمیایی بیشترین تعداد را نشان می دهد، همچنین طرح هایی در زمینه ارائه خدمات نوین، عمران و معماری، صنایع دارویی، پزشکی و مهندسی پزشکی به ترتیب در رده های بعدی قرار دارند.
وی در ادامه گفت: معمولاً عدم وجود نوآوری، عدم توجیه پذیری اقتصادی و احراز نشدن توانایی تیم کاری دلایلی هستند که با توجه به جمع بندی نظرات داور تخصصی و اعضای شورای فناوری پارک ممکن است به رد پذیرش یک ایده منجر شود.
پور طهماسبی گفت: یک ایده علاوه بر نوآوری باید توجیه اقتصادی داشته باشد و مراحل اجرای آن به طور روشن پیش بینی شود و لازمه شروع و تداوم و رشد یک ایده داشتن تیم کاری مرتبط و خبره در همان زمینه است تا علاوه بر تولید با کیفیت، با بازار محصول نیز آشنا باشند.
وی افزود: صاحبان ایده در مرحله اول با مراجعه به سایت پارک علم و فناوری و در صورت نیاز مشاوره با راهبران مرکز رشد با آگاهی از شرایط پذیرش و خدمات و حمایت های ممکن، از طریق لینک پذیرش و ورود به سامانه وندا اقدام به تکمیل فرم پذیرش می نمایند و پس از بررسی های اولیه و در صورت نیاز برگشت طرح از طریق راهبران به متقاضی جهت تصحیح، یک داور متخصص برای طرح مشخص می شود و لازم است متقاضیان به صورت حضوری طرح را برای داور تشریح و تبیین نمایند که در صورت تایید اولیه متقاضی به همراه داور در جلسه شورای فناوری پارک جهت دفاعیه حضور می یابد و در همین جلسه تصمیم گیری نهایی انجام می شود.
راهبر مرکز رشد عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: در حال حاضر 84 واحد در مرکز رشد عمومی فعالیت دارند و بیشتر آنها در حوزه های مکانیک و صنایع شیمیایی مراحل تجاری سازی را طی می کنند و از مشاورین پارک در زمینه های فنی و بازاریابی کمک می گیرند. به علاوه از لحاظ کیفی نیز واحدهایی در زمینه های دیگر که قبلاً اشاره شد، در حال فعالیت می باشند.
پور طهماسبی بیان داشت: عمده حمایت های معنوی که از واحدهای فناور صورت می گیرد مشاوره های تخصصی و نظارت و ارزیابی بر روند رشد واحدهای فناور و ارتباطات فی مابین واحدها و همچنین ارتباط با واحدهای صنعتی بزرگ استان است که این ارتباطات در توسعه فناوری و بازار محصولات نقش مهمی دارد. برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی بر اساس برنامه و نیز بر اساس درخواست واحدها، اطلاع رسانی و هماهنگی جهت حضور در نمایشگاه ها و جشنواره های ملی و تخصصی داخل و خارج کشور از دیگر حمایت های پارک است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: استقرار در دفاتر کار و کارگاه جهت تولیدات اولیه از دیگر حمایت های پارک می باشد. پروژه یابی و معرفی واحدها به صنایع و سازمان های زیربنایی و اجرایی استان و کشور و همچنین حمایت های مالی جهت شروع فرآیند تجاری سازی در مرحله ساخت نمونه و اجرای پایلوت طرح از جمله حمایت های پارک می باشد، همچنین معافیت های مالیاتی و معرفی و ورود به کمیته طرح های دانش بنیان به منظور حمایت های ویژه از دیگرمزایای پذیرش در پارک علم و فناوری می باشد.
منتشرشده در
اخبار
پنل واحد من
اطلاعیه و فراخوان ها
-
فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار میکند؛ نخستین…
-
1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینههای مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
-
به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…