.

.

کارگاه آموزشی آشنایی با اخذ و تدوین استاندارد با حضور مدیران شرکت های دانش بنیان عضو پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه برپا شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه در صبح روز دوشنبه بیست و ششم خرداد ماه سال جاری، کارگاهی با عنوان آشنایی با اخذ و تدوین استاندارد با حضور مدرس کارگاه-ژیلا دارابی، معاون استانداردسازی و آموزش اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی کرمانشاه در سالن شهید نوروزنژاد پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی برگزار شد.

در این خصوص دارابی گفت: مقوله استاندارد و کیفیت جایگاه ویژه ای در امر تضمین سلامت و رشد اقتصادی جامعه دارد.

دارابی افزود: در ابلاغیه ای، مقام معظم رهبری به بحث استاندارد، تقویت و توسعه نظام استاندارد سازی توجه ویژه داشته اند که این موضوع در قانون پنجم توسعه نیز دارای اهمیت می باشد.

دارابی خاطر نشان کرد: طبق قانون اصلاح مجموعه قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب 1371 وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی به عنوان تنها مرجع رسمی در کشور از جمله وظایف سازمان ملی استاندارد ایران می باشد.

وی ادامه داد: تدوین، نشر و نظارت بر اجرای استانداردهای مواد دارویی بر عهده وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی می باشد.

دارابی تصریح کرد: برخورداری جامعه از سلامت، رفاه، ایمنی و بهره مندی مطلوب از کالاها و خدمات، گسترش صنایع، پیشرفت بازرگانی و تجارت کشورها، بهره مندی مطلوب از منابع طبیعی و محیط زیست و... از اهداف استاندارد سازی می باشد.

وی در خصوص سیاست های کلی برنامه پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیز افزود: تقویت و توسعه نظام استاندارد ملی، تاکید بر راهبرد توسعه صادرات به ویژه در بخش خدمات و مهندسی و تدوین استانداردهای مورد نیاز، تدوین و گسترش استانداردهای فناوری اطلاعات، تهیه شاخص ها و ارتقاء آنها در رابطه با سلامت، هوا، غذا، محیط زیست و کاهش مخاطرات و آلودگی های تهدید کننده سلامت از سیاست های کلی برنامه پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و تکالیف قانونی به شمار می آیند.

وی اظهار داشت: استاندارد باید با توجه به امکانات تامین کننده مصالح و منافع مصرف کنندگان و تولید کنندگان باشد، استاندارد بایستی تامین کننده نیازهای اقتصادی و ملی باشد و نیز با آخرین پیشرفت های علمی و فنی روز کشور هماهنگ باشد.

دارابی ادامه داد: اعتقاد به اثر بخشی تحقیقات کاربردی در روند افزایش نرخ بهره وری، ایمنی، سلامت، محیط زیست و بهبود شرایط زندگی از تدوین استانداردهای ملی به شمار می روند.

وی تصریح کرد: پیش نویس استانداردهای ملی توسط کمیسیون فنی مرکب از کارشناسان سازمان، صاحب نظزان واحدهای تولیدی و اقتصادی، صاحبنظران آگاه مرتبط با موضوع و صاحبنظران مراکز و موسسات علمی و پژوهشی تهیه می شود.

دارابی در خصوص روش تهیه استانداردهای ملی خاطر نشان کرد: استانداردهای ملی یا به صورت پذیرش استاندارد بین المللی و یا ترجمه کامل استاندارد بین المللی و بومی سازی آن در صورت لزوم و یا نیز به صورت انجام تحقیقات کاربردی(پژوهش محور) می باشد.

وی در خصوص بهره گیری حداکثری از ظرفیت های موجود کشور جهت تدوین استاندارد افزود: تایید اشخاص حقیقی و حقوقی متقاضی تهیه پیش نویس استاندارد های ملی، برگزاری آزمون انتخاب کارشناسان استاندارد، صدور پروانه کارشناسی برای اعضای هیئت علمی با رتبه علمی استادی بدون آزمون، مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی، اختصاص امتیاز تدوین برای اعضای هیئت علمی در آیین نامه ارتقاء و تدوین استانداردهای پژوهش محور و دانش بنیان از موارد بهره گیری حداکثر از ظرفیت های موجود کشور جهت تدوین استاندارد می باشد.
خوانده شده 301

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک