.

.

رییس جهاددانشگاهی استان کرمانشاه معتقد است، اگر موفقیتی در حوزه شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد کرمانشاه وجود دارد، مدیون حمایتهای مسئولین استان است.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی کرمانشاه، بهرام بادکو در کارگروه پژوهش و فناوری استان کرمانشاه که با حضور معاون توسعه مدیریت استانداری، جمعی از روسای دانشگاه ها و مسئولین مربوطه، روز شنبه(31 خرداد) در پارک علم و فناوری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: اگر امروز مراکز رشد در مرکز استان و شهرستان های ما فعالیت های قابل توجهی دارند، به دلیل حمایت مسئولین و نگاه فرابخشی آنها است.

وی بر لزوم افزایش این تعاملات در آینده تاکید و ابراز امیدواری کرد: با استفاده از این پتانسیل بتوان از همه ظرفیتهای موجود در استان استفاده کرد.

دکتر معصومه خان احمدی سرپرست معاونت فناوری پارک علم و فناوری کرمانشاه نیز با اشاره به جایگاه خوب پارک علم و فناوری و مراکز رشد استان در کشور، افزود: سال گذشته 80 درصد طرح های برتر کارآفرینی استان از شرکت های دانش بنیان بودند.

وی با اشاره به شروع فعالیت پارک علم و فناوری کرمانشاه از سال 1386 گفت: تاکنون بیش از 280 شرکت دانش بنیان از حمایت این پارک بهره مند شده اند.

به گفته این مسئول ایجاد صندوق پژوهش و فناوری زاگرس در غرب کشور، ایجاد کمیته طرح های دانش بنیان استان های ایلام، لرستان و کرمانشاه، برگزاری جشنواره فن آفرینی زاگرس، حضور فعال در نمایشگاه اخیر اربیل عراق و ... از مهمترین دستاوردهای پارک علم و فناوری کرمانشاه است.

مهندس شهریار  فرهنگ مدیر مرکز رشد ict پارک علم و فناوری استان کرمانشاه نیز گفت: متاسفانه زاویه زیادی بین سرمایه گذاران و بانکها با مشاغل ict وجود دارد.

وی از خلاء شرکت های ict بزرگ در استان یاد و بر لزوم ایجاد شرکت های بزرگ در این حوزه تاکید کرد.

فرهنگ معتقد است: هم اکنون شرکت های فعال استان در حوزه ict شرکتهای کوچکی هستند و باید تلاش کنیم در استان شرکتهای بزرگتری ایجاد کنیم.

وی با اشاره به اینکه بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه باید قوه قضاییه و نظام سلامت کشور به خدمات الکترونیک مجهز باشند، افزود: این امر بیانگر ایجاد شغل برای شرکت های بزرگ ict است و نشان می دهد ما هم باید به سمت شرکت های بزرگ برویم.

فرهنگ اظهار کرد: شرکتهای بزرگ باعث می شود کسب و کار شکل بگیرد و اشتغالزایی به همراه داشته باشند.

مدیر مرکز مرکز رشد ict پارک علم و فناوری استان کرمانشاه درادامه اشاره ای نیز به مشکلات حوزه ict داشت و خاطر نشان کرد: در این بخش بیشترین هزینه مربوط به نیروی انسانی است و به علاوه تولید محصول نیز گاه تا چند سال زمان بر است و چون دانش کنترل و نظارت به این کسب و کار برای سرمایه گذاران وجود ندارد، نسبت به ict دید مناسبی وجود ندارد.

وی تصریح کرد: وقتی شرکت های این حوزه فعال و موفق می شوند نیازمند فضای بزرگتر و حمایت مالی بیشتر و سریع تری هستند که این از عهده پارک علم و فناوری خارج است.

فرهنگ در ادامه با اشاره به اینکه 40 درصد اقتصاد کرمانشاه مربوط به بخش کشاورزی و سرمایه وابسته به این بخش است، یاداوری کرد: باید از پتانسیل ict  در این بخش استفاده بیشتری داشته باشیم.

در ادامه این نشست اساتید و صاحب نظران به بیان دیدگاه های خود در خصوص افزایش ارتباط موثر دانشگاه و صنعت پرداختند و پیشنهادات ارائه شده در جلسات قبل مطرح و بررسی شد.

در پایان نیز اعضاء کارگروه پژوهش و فناوری استان از نمایشگاه دستاوردهای پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه بازدید کردند.
خوانده شده 3785

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک