رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه از برنامه ریزی به منظور اشتغالزایی 1500 نفر در استان در حوزه مشاغل خانگی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه سیامک آزادی با اشاره به اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در 31 استان کشور گفت: با اجرای این طرح 1500 نفر از متقاضیان این طرح در استان در حوزه مشاغل خانگی فعال شده و به بازار کار متصل شده اند.
وی افزود: این طرح با کارفرمایی معاونت توسعه کارافرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نیز تسهیلگری معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی هم اکنون در 31 استان کشور در حال برگزاری است و در استان کرمانشاه ماموریت اجرای این طرح به پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی محول شده است.
آزادی هدف از اجرای این طرح را شناسایی و تمرکز بر مزیتهای استانی، ارائه خدمات توانمندسازی مبتنی بر نیاز بازار کار و نیز ایجاد زیرساختهای لازم به منظور اتصال صاحبان مشاغل خانگی به بازارهای هدف عنوان کرد و افزود: این طرح در سه فاز شناسایی رستههای شغلی مزیتدار، توانمندسازی و اتصال به بازار متقاضیان و راهاندازی و توسعه کسب و کار خانگی طرحریزی شده است.
وی افزود: در فاز اول این طرح در استان در خصوص شناسایی رسته های شغلی مزیت دار 1830 نفر در طرح ثبت نام کرده و پس از ارزیابی های صورت گرفته 1533 نفر از متقاضیان واجد شرایط اولیه در حوزه مشاغل خانگی، از میان آنها احصا شده اند.
آزادی تصریح کرد: با توجه به بررسی های انجام شده در نهایت 22 نفر از این تعداد به عنوان "پیشرانان" طرح در استان انتخاب شده و هشت نفر نیز به عنوان پیشرانان همکار در نظر گرفته شدند.
وی افزود: در فاز دوم این طرح که با هدف توانمندسازی متقاضیان مطرح صورت پذیرفت 5150 نفر ساعت مشاوره عمومی و تخصص کسب کار و 7210 نفر ساعت آموزش عمومی و تخصصی کسب و کار به متقاضیان طرح ارائه شده است.
آزادی تصریح کرد: همچنین در این مرحله تفاهمنامه هایی با پیشرانان طرح با هدف برگزاری دورههای آموزش مهارتی تخصصی منعقد شد.
وی افزود: علاوه بر این بیش از 35 کارگاه آموزش مهارتی تخصصی در حوزههای تولیدات چرمی دست دوز، طراحی دوخت پوشاک، فرشدستباف و قالی، گلیمبافی، برنامهنویسی و پرورش زنبور عسل و بسته بندی عسل برای متقاضیان برگزار شد.
آزادی برگزاری چهار رویداد مجازی انتقال تجربه، امکان دسترسی به محتواهای آموزشی برای جامعه هدف شامل 1100 نفر از متقاضیان و احصا موانع و مشکلات پیشرانان در مسیر توسعه کسب و کار با هدف برنامهریزی جهت رفع آن را از جمله دیگر اقدامات صورت گرفته در فاز دوم این طرح در استان عنوان کرد.
وی افزود: در نهایت در فاز سوم و نهایی طرح نیز ایجاد زیرساخت مجازی ارتباط الکترونیکی متقاضیان، راهاندازی و توسعه مشاغل خانگی با همکاری کارآفرینان و پیشرانان استان کرمانشاه با هدف ایجاد و توسعه شبکه کسب و کارهای خانگی استان به آدرس http://etesalbebazar.ir (سامانه اتصال به بازار)،احصا نحوه همکاری پیشرانان با متقاضیان (پروتکل همکاری) و ورود اطلاعات بیش از 90 پیشران و کارآفرین در سامانه اتصال به بازار در دستور کار قرار گرفت.
آزادی تصریح کرد: همچنین در این مرحله از طرح ایجاد زیرساخت مجازی برگزاری نمایشگاه معرفی کالا و خدمات مشاغل خانگی در سه حوزه پوشاک، صنایع دستی و فرشدستباف به آدرس الکترونیکی https://namayeshgah.kti.ir، ایجاد بیش از 20 فروشگاه مجازی در مکانبازارهای الکترونیکی و آموزش نحوه مدیریت فروشگاه مجازی به جامعه هدف در دستور کار قرار گرفته و اجرایی شد.
رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه تصریح کرد: در برنامه های آتی نیز جهت پیشبرد طرح در استان، تکمیل و توسعه سامانه اتصال به بازار، ارائه تسهیلات بلاعوض جهتذفعالیتهای ترویجی و توسعهای و عقد تفاهم نامه راهبری شغلی با پیشرانان جهت اتصال به بازار متقاضیان در دستور کار قرار دارد.
رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه:1500 کرمانشاهی در حوزه مشاغل خانگی فعال شدند
رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه:1500 کرمانشاهی در حوزه مشاغل خانگی فعال شدند
یکشنبه, 30 آبان 1400
منتشرشده در
اخبار
پنل واحد من
اطلاعیه و فراخوان ها
-
فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار میکند؛ نخستین…
-
1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینههای مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
-
به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
-
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…