وی افزود: در مدل "فشار نوآوری" افراد بر اساس فناوریهای نوظهور در جهان محصولاتی تولید کرده و راهی بازار میکنند، بدون اینکه از ابتدا به این فکر کنند که بازار به محصول آنها نیاز دارد، یا نه.
آزادی گفت: چالش اصلی در این مدل پیدا کردن بازار برای محصولات است، اما با وجود این چالش بزرگ این مدل همچنان در دنیا رواج دارد و شرکت "اَپل" هم بر اساس همین مدل پیش رفته است.
رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: مدل دیگر در زمینه تحریک فناوری و توسعه نوآوری، مدل "کشش فناوری" است که جزو مدلهای رایج و پرکاربرد در این زمینه محسوب میشود.
وی افزود: در این مدل ابتدا نیاز بازار بررسی شده و سپس بر اساس آن محصول تولید میشود. محصولی که مبتنی بر نیاز بازار بوده و برای عرضه و فروش آن با چالشی مواجه نیستیم.
آزادی خاطرنشان کرد: برخی مواقع ترکیبی از این دو مدل هم مورد استفاده قرار میگیرد، اما در حال حاضر تمرکز ما بر توسعه مدل دوم است تا بتوانیم بر اساس آن محصولاتی تولید کنیم که نیاز کشور بوده و بازار آن از قبل مشخص است.
این مسئول تاکید کرد: رویداد بسامد شروعی برای فعالیت در همین مسیر و توسعه همین مدل است و در تلاش هستیم که توسعه فناوری را بر اساس نیازهای کشور پیش ببریم.
رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: توسعه این مدل نیاز امروز کشور است و بر همین اساس علاوه بر برگزاری رویدادهای اینچنینی، در تلاش هستیم که مرکزی را هم با همین هدف در پارک علم و فناوری کرمانشاه راهاندازی کنیم.
آزادی گفت: این مرکز که ماموریت آن بررسی بازار و شناسایی و رفع نیازهای فناورانه خواهد بود، به زودی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
وی در پایان افزود: علاوه بر این برگزاری رویدادهایی مانند "بسامد" هم جهت رفع نیازهای فناورانه استان ادامه مییابد